Autovakantie Estland


Autovakantie Estland

Estland is niet veel groter dan Nederland maar het aantal inwoners is slechts iets meer dan een miljoen. Estland kent een ongeremde natuur en wel een vijfde van het land is helemaal begroeid met groen. Doordat in Estland genoeg ruimte is voor natuur en bos vind je er dier- en plantensoorten die je in de rest van Europa niet meer zult tegenkomen puur door het ruimtegebrek.

Touren door Estland

Een autovakantie in Estland is dan ook helemaal geen verkeerd idee. Je kunt er heerlijk het hele land door crossen over wegen waar je uren niemand tegen zult komt. Estland kent goede wegen en het is dan ook makkelijk om tijdens je autovakantie in Estland van stad naar stad te rijden. Tussen deze stedentrips door kom je dan gegarandeerd door de mooiste stukken natuur en bos van het land. Een autovakantie naar Estland biedt je de ideale mogelijkheid om het land op je eigen manier te ontdekken. Tour door de natuur, kom in de meeste kleine dorpjes waar je geen andere toerist tegen zult komen en verbaas je over het prachtige landschap.

Voel je vrij

Estland is een bijzonder land en een autovakantie is een zeer bijzondere en persoonlijke manier om met het land in contact te komen. Het voordeel aan je autovakantie in Estland is dat je zelf de baas bent over je eigen vakantie, je kunt gaan en staan waar je wilt en zit aan geen enkele verplichting vast. Hotels boeken is dan ook niet nodig, je ziet wel wat je tegenkomt! Combineer dit met een last minute naar Estland en ervaar vrijheid op de ultieme wijze. Geef je over aan het avontuur en een zeer unieke belevenis is gegarandeerd!