Hotels in en rondom Tallinn


Hotels in Tallinn

 • Central Hotel
  Dit hotel is geopend in 1995 en was vrijwel meteen zeer populair. Het personeel is zich bewust van de wensen benodigde van Westerse toeristen wat je verblijf zeer comfortabel zal maken. Ze bezitten ook speciale kamers voor minder validen. Het hotel is gelegen op loopafstand van de oude stad en wordt omringd door gezellige winkeltjes en restaurantjes.
 • Dzingel Hotel
  Dit hotel is gelegen in de meest exclusieve wijk van Tallinn; Nõmme. Het Dzingel hotel is een van de meest simpelste maar grootste hotels van de stad. Het hotel is zowel druk bezocht in de zomer als in de winter, niet duur en gelegen naast een dennenbos. Binnen 20 minuten ben je met een bus in de stad.
 • Hotel L’Ermitage
  Dit hotel is gelegen zeer dichtbij het oude stadscentrum van Tallinn. Het hotel biedt de gasten een gratis parkeerplaats, iets wat je in Tallinn niet veel zult tegenkomen. Bovendien is dit hotels is handig voor wie een stofallergie heeft; de onderste verdieping is volledig belegd met hout.
 • Parkconsul Schlössle
  Dit hotel is ontzettend luxe en dus geschikt voor mensen met wat meer te besteden. Dit hotel was eigenlijk het eerste luxe hotel van Tallinn en is daarom vrij beroemd. Dit is een hotel waar meer sigaren worden gerookt dan sigaretten en champagne wordt gedronken in plaats van wijn.

Hotels rondom Tallinn

 • Nelja Kuninga Hotel
  Het Nelja Kuninga Hotel (oftewel vier koningen) is vanwege zijn ligging een stuk goedkoper dan een hotel in Tallinn. Dit hotel is een zeer modern hotel.
 • Hotel Park
  Dit hotel is gebouwd in 1996 en bezit 30 mooie maar simpele kamers ingericht met hout. Het hotel heeft een rustige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen.
 • Hotel Sagadi
  Dit hotel heeft slechts tien kamers en is geopend in 1998. Dit hotel is zeer geschikt voor gezinnen, de kamers bezitten dan ook vaak hoogslapers. Een verblijf hier is zowel voordelig als comfortabel.
 • Pension Merakalda
  Dit gastenverblijf bestaat uit verschillende gebouwtjes en is gelegen aan het water. Het verblijf bezit acht kamers, waaronder zowel grote voor families als wat kleinere kamers. Het hotel is zeer kindvriendelijk met een veilige toegang tot het strand van het hotel.
 • Kolga Hotel
  Dit hotel bezit 17 kamers die qua prijzen zeer uiteenlopen. Dit hotel bezit dus zowel simpel als een wat luxer verblijf. Op  loopafstand bevinden zich de meest interessante uitzichten over het meer die zeker de moeite waard zijn.

Boek direct een hotel in Estland!