Restaurants in Tallinn


 • Restaurant Bocca
  Vaak heeft dit restaurant meer bezoekers dan alle restaurantjes erom heen bij elkaar. Het restaurant heeft een moderne minimale inrichting met lampen die van kleur veranderen. Bovendien kun je er heerlijk en extravagant eten.
  Tel: 6412610
  Adres: Olevimäi 9
 • Restaurant Controvento
  Dit restaurant is geopend in 1992. In het restaurant zit veel aandacht en verzorging en deze elementen zitten ook in de gerechten. Het restaurant heeft veel vaste lokale klanten en het is een erg goede manier om kennis te maken met een typisch Estlands restaurant.
  Tel: 646444
  Adres: Pikk 45
 • Restaurant Eeslitall (De ezelstafel)
  Dit restaurant was in de tijd na de onafhankelijk van het land zeer populair, grote menu’s veel wijn en Franse sauzen. Nog steeds is het restaurant voor zowel toeristen als de inwoners van Tallin een erg populaire eetgelegenheid.
  Tel: 6313755
  Adres: Katariina käik
 • Restaurant Eesti Maja
  Verwacht hier geen snelle bediening want in dit restaurant wordt flink de tijd genomen voor een goede maaltijd. De porties zijn enorm tegen een zeer redelijke prijs
  Tel: 6455252
  Adres: Lauteri 1
 • Restaurant Karl Friedrich
  In dit restaurant wordt eigen gebrouwen bier geschonken, genaamd Karl Friedrich. Het restaurant bezit verschillende verdiepingen voor verschillende leeftijdsgroepen. Het gebouw heeft een dure uitstraling maar je betaalt voor een maaltijd minder dan je verwacht.
  Tel: 6272413
  Adres: Raekoja Plats 5