Vakantie Estland


Vakantie Estland

Estland is een ontzettend bijzondere vakantiebestemming en dan ook niet een van de meest voor de hand liggende. Estland heeft je echter ontzettend veel te bieden; een intrigerende geschiedenis, een interessante cultuur, lekker eten en veel bijzondere musea. Tijdens een vakantie in Estland zul je je dan ook niet snel vervelen. Boek je vakantie naar Estland en ga genieten van een prachtig land met een overweldigende natuur.

Voordelige vakantie Estland

Veel mensen denken bij Estland direct aan kou, dit is echter helemaal niet nodig! Het klimaat van Estland is vrij mild en de zomerse gemiddelde temperatuur ligt rond de 17 °. De temperaturen zullen je tijdens je vakantie in Estland dan ook niet storen en zijn ideaal voor een stedentrip Estland of een cultuurtour door het land. Vergeleken met andere vakantielanden is een vakantie naar Estland relatief goedkoop. Estland is voor veel toeristen nog niet bekend als vakantieland waardoor het land niet echt berekend is op toerisme. De prijzen in Estland liggen dan ook lager dan in andere West-Europese landen.

Cultuurvakantie Estland

Een vakantie naar Estland heeft voor ieder wat wils, of je nou houdt van geschiedenis, architectuur of winkelen. Ontdek het bijzondere culturele leven van de Estlanders in de bijzondere bistro’s en raak aan de praat met de lokale bewoners. Tijdens je vakantie in Estland zul je je niet snel vervelen. In de grotere steden is de meest bijzondere architectuur te zien, zoals de bijzondere kerken en kastelen. Dat natuur in Estland is werkelijk prachtig, twee vijfde van het land is dan ook bedekt met bos!