Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld op basis van betrouwbaar geachte bronnen. BliXemTravel en Vakantieshop staan op geen enkele wijze in voor de juistheid en volledigheid van genoemde feiten, meningen, verwachtingen en uitkomsten. Het gebruik van deze informatie is op eigen risico.

Het mogelijke vakantieaanbod gepresenteerd op de websites van BliXemTravel en Vakantieshop zijn aan veranderingen onderhevig. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat:
a: De aangeboden vakanties niet worden aangeboden door BliXemTravel en/of Vakantieshop, maar door externe partners (klik op de link van de vakantie om de werkelijke aanbieder te zien).
b: De informatie en prijzen van deze vakanties niet door BliXemTravel en/of Vakantieshop worden samengesteld maar worden geautomatiseerd en periodiek worden ingeladen op de website. Hierdoor kan het voor komen dat de prijzen en informatie (na een verstreken periode) niet meer correct zijn. BliXemTravel en/of Vakantieshop kunnen hier onder geen enkel beding verantwoordelijk voor worden gehouden. Prijzen en beschikbaarheid van een vakantie zijn altijd een momentopname van een voorgaande periode.
c: Een vakantie, in elke vorm, en vliegreizen worden nooit aangeschaft bij BliXemTravel en Vakantieshop (met bijbehorende domeinen), maar altijd bij een externe partij. BliXemTravel treed alleen op als tussenpersoon in de vorm van een centrale verzamelplaats met een variërend aanbod vakanties van vertrouwde aanbieders.

Lees ook het Privacy- en cookiebeleid, en kijk op www.blixemtravel.nl voor een overzicht van al onze websites.