Stedentrip Estland


Stedentrip Estland

De hoofdstad van Estland is Tallinn en is gelegen aan de noordkust van Estland. Een stedentrip naar Tallinn is gegarandeerd bijzonder, avontuurlijk en interessant. Tallinn heeft je van alles te bieden, of je nou houdt van cultuur, architectuur, geschiedenis of winkelen, in Tallinn kan het allemaal. Tallinn kent een intrigerende geschiedenis, net als Estland in het algemeen. Verschillende nationaliteiten bezaten het land en de sporen hiervan zijn terug te zien in de steden. Deze sporen van nationaliteiten zijn bijvoorbeeld terug te zien in de kerken, hoewel er ook veel kerken vernietigd zijn.

Cultuur Estland

Gedurende je stedentrip in Estland zul je niet om de vele prachtige kerken en kastelen heen kunnen. Deze machtige gebouwen zijn vaak ontzettend belangrijk voor het land en zijn zelfstandigheid, die nog niet zo lang bestaat. In Estland wordt nog veel aandacht geschonken aan de geschiedenis maar ook vooral aan de onafhankelijkheid van het land. Tijdens je stedentrip in Estland zul je dan ook verschillende nationalistische symbolen tegen komen. Tijdens je stedentrip in Estland zul je ook gegarandeerd in contact komen met de Estlandse kunst. In Estland is fotografie zowel de meest voorkomende kunst als de meest gebruikte kunst, al eeuwen lang staat in de Estlandse kunst fotografie centraal en wordt het gezien als de meest waardige kunstuiting.

Bijzonder Estland

Tijdens je stedentrip in Estland kunnen de foto’s uit het verleden je wellicht helpen om de geschiedenis van het land te leren kennen. In Estland is werkelijk van alles te beleven, je zult je dan ook niet snel vervelen. Tallinn is een bijzondere stad met een bijzondere geschiedenis waar je als bezoeker van het land haast niet om heen kunt. Kijk dus snel of er nog vliegtickets naar Estland te verkrijgen zijn! Naast een stedentrip is een autovakantie naar Estland trouwens ook erg geschikt voor dit uitgestrekte landje.