Bezienswaardigheden

In Estland is voor iedereen wat wils. Of je nou houdt van natuur, cultuur, geschiedenis, musea of religie; Estland heeft het te bieden. Ontdek de bijzondere cultuur van Estland, reis langs kastelen en bezoek een beschermd natuurgebied. Ben je benieuwd welke bezienswaardigheden wij aanraden? Lees dan hier meer over de bezienswaardigheden van Estland per streek.
Horeca

Estland heeft zeer uiteenlopende horecagelegenheden, je vindt er goedkope bistro’s en eettentjes, maar ook ontzettend dure hotels. Je hoeft niet perse te kiezen: ga de ene dag voor een goedkoop tentje waar je geniet van het ‘gewone’ Estland, en pak op een andere dag uit met een luxe diner in een restaurant. En ben je benieuwd welke uitgaansgelegenheden in Estland wij je aanraden? Lees dan hier verder over uitgaan in Estland.

Achtergrond

Estland kent een bijzondere en integrerende geschiedenis. Estland is pas sinds 1991 volledig onafhankelijk. Ook de politieke situatie en de staatsvorm zijn hierdoor enorm beïnvloed. Ben je benieuwd hoe de geschiedenis van Estland er uit heeft gezien en wil je graag weten hoe het nu zit met de politiek, staatsvorm en economie van Estland?

Klimaat

Het klimaat van Estland wordt bepaald door de omliggende zee en andere wateren. Estland kent meer dan 1500 meren en deze hebben ieder op hun eigen manier invloed op het klimaat. Het algemene klimaat in Estland is mild. Wil je weten wanneer je de temperaturen van Estland optimaal zijn voor een bezoek? Lees hier alles over het weer in Estland!